Jogi nyilatkozat

A www.agrion.hu, www.agrartamogatasok.hu, www.agrartamogatas.hu honlapokat látogató felhasználók a honlapokat saját felelősségükre használják. A honlapok, illetve bármely oldalaiknak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, kérjük ne nyissa meg a weblapokat!
A fenti honlapokkal a célunk egy információs bázis létrehozása a gazdálkodóknak. A honlapokon megjelenő információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, a honlapokon található információk nem tekinthetők szerződési ajánlatnak vagy tanácsadásnak. Az Agrion Top Kft. fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül kiegészítse, módosítsa, vagy törölje a honlapokon szereplő információkat.
A honlapok szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a közölt információk aktuálisak, pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, a honlapokon közölt információk használatából adódó kárért.
Az Agrion Top Kft. nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlapok használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, szüneteléséből, üzemzavarból, az adatok illetéktelen megváltoztatásából, vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
 
A honlapokon található tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértéken túl kizárólag az Agrion Top Kft. erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
 
A honlapokon történő adatkezelés hozzájáruláson alapul. A regisztráció során megadott adatokat kizárólag az Agrion Top Kft. munkatársai kezelhetik, azokat harmadik félnek nem adják ki. A regisztráció törlését, a hírlevél lemondását az agrion@agrion.hu email címen lehet kérni.
 
A honlapon szereplő – általunk jelentősnek ítélt – támogatási jogcímekről összefoglalókat közlünk, a részletes feltételeket a vonatkozó jogszabályok és közlemények tartalmazzák. Felhasznált források: FM, ME, MVH, NAK, GISZ, NAKVI, NÉBIH

szerda július 17

30°C Napos

MSN weather

Hírlevél

Legyen naprakész, értesüljön időben az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokról, hírekről.

Partnereink

Alpokalja - Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület
készítette: FekiWebstudio.hu

© 2014 agrion.hu | Minden jog fenntartva | Jogi nyilatkozat | Impresszum | RSS